top of page

CROES: SUCCESVOL VERLEDEN, GEGARANDEERDE TOEKOMST

DE TOTAALSERVICE VAN EEN FAMILIEBEDRIJF

De bedrijven Croes, Croes Infra en Recom drukken vanuit hun vakgebied hun stempel met durf, visie en lef. Ons succesverhaal gaat meer dan 100 jaar terug in de tijd. 

Alles begon met een bescheiden kolenhandel in Geetbets, gerund door Jules Croes. Zoon Marcel nam het roer over en breidde de zaak in de jaren ’50 en ’60 uit met het leveren van stro, plantaardappelen en meststoffen. Door de aankoop van zwaar materieel werd de focus stilaan verlegd richting grondwerken. 

De familienaam Croes bouwde decennialang een sterke reputatie op en werd een vast begrip in heel Geetbets tot ver daarbuiten.

Het bedrijf Croes in zijn huidige vorm zag het levenslicht in 1977. Ook vandaag is onze familiezaak nog steeds in handen van vaders en kinderen. De grote groei voor Croes kwam er tijdens de millenniumwissel. 

Ons bedrijf specialiseerde zich verder in grondwerken en afbraakwerken en breidde verder uit naar andere diensten, zoals grondstabilisatie, infrastructuurwerken en freeswerken. Heel wat kleine en grote aannemers deden beroep op Croes voor de meest uiteenlopende opdrachten.

In 2000 werd recyclagebedrijf Recom uit de grond gestampt, waar breekinstallaties puin van afbraakwerken breken, zeven en hergebruiken en houthakselaars houtafval verwerken. Eigen betoncentrales verwerken granulaten tot hoogwaardige betonproducten.

Met gebundelde krachten kunnen Croes, Croes Infra en Recom klanten een totaalaanpak aan diensten aanbieden dat de bouwcirkel rond maakt: van afbraak over breken en zeven tot recyclage, met de persoonlijke service, toegankelijkheid en jarenlange vakkennis van een familiezaak, uitgerust met een compleet up-to-date machinepark en gecertificeerde vakmensen.

Croes logo
Croes Infra
Recom

CROES, CROES INFRA EN RECOM BIEDEN EEN TOTAALAANPAK: VAN GRONDWERKEN, AFBRAAK, BREKEN EN ZEVEN TOT RECYCLAGE. CONTACTEER ONS!

bottom of page