Enkele succesverhalen van Croes, Recom en Croes Infra

Vraag een offerte aan

Referenties

Croes biedt u een ruim gamma aan diensten aan voor bedrijven en industrie zoals afbraakwerken, grondwerken, grondstabilisatie en meer. Ontdek hier enkele gerealiseerde projecten en contacteer ons voor meer info een gratis offerte!

Contacteer ons
 • Afbraak brug E313 Geel
  17/02/2020
  Afbraak brug E313 Geel

  Afbraak noodzakelijk

  Rond 11uur op 5 februari noopte een ongeval met een vrachtwagen tegen een brug, tot een gedeeltelijke afbraak ervan. De kraan op de vrachtwagen bleek te hoog geladen. Vijf van de zes dwarsbalken werden vernield en ook de betonijzers onder de brug werden doorgesneden. De autosnelweg van Antwerpen naar Hasselt werd ter hoogte van Geel West afgesloten. Croes werd opgeroepen om de brug af te breken.

  Lees meer
 • Afbraak brug Overijse E411
  17/02/2020
  Afbraak brug Overijse E411

  Aanrijding
  Het Agentschap voor Wegen en Verkeer (AWV) besliste de afbraak van de brug uit te laten voeren door de firma Croes nadat een te hoog geladen vrachtwagen de brug raakte op 1 September en de brug onherstelbare schade toebracht.

  Lees meer
 • Nieuw wegdek voor E34 Zoersel-Oelegem
  17/02/2020
  Nieuw wegdek voor E34 Zoersel-Oelegem

  Doortastend sloopwerk maakt snelle vernieuwing van versleten wegenis mogelijk

  Onlangs werd het wegdek van de E34 tussen Zoersel en Oelegem in beide richtingen vernieuwd (8,5 kilometer). De versleten betonnen wegenis maakte plaats voor stil asfalt. Om ze zo snel mogelijk en met een minimum aan hinder te kunnen vernieuwen, werd er in een recordtempo 210.000 ton asfalt- en betonverharding opgebroken.

  Lees meer
 • Croes bouwt mee aan de Scholen van Morgen
  17/02/2020
  Croes bouwt mee aan de Scholen van Morgen

  De kinderen zijn verkleed als Bob de Bouwer.
  Liefst 450 leerlingen startten gisteren met de sloop van het oude klooster aan de Vrije Lagere School van Paal. Daar komt het eerste van achttien Limburgse scholen die volgens het 'Scholen van Morgen'-principe worden gebouwd. De privésector zal de scholen bouwen en ze ook dertig jaar lang uitbaten.

  Lees meer
 • Verlenging start-en landingsbaan Bierset
  17/02/2020
  Verlenging start-en landingsbaan Bierset

  Gevoelige uitbreiding
  Een sterk aantal toenemende vliegreizigers dwong de Luikse luchthaven Bierset om uit te breiden in Augustus 2005. De start -en landingsbaan werd gevoelig uitgebreid met 50 meter. Tevens werd ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om een deel van de piste te herstellen.

  Lees meer
 • grondverzet Kop Van Kesselo
  17/02/2020
  125.000m³ grondverzet Kop Van Kesselo

  Van station tot klein dorp

  Voor deze werken werd er beroep gedaan op het machinepark van Croes om de gigantische bouwput uit te graven. Bedoeling is dat hier achter het stationscomplex van Leuven uiteindelijk een klein dorp tot stand komt

  met winkels, appartementen, hotels, zakencentra,...
  Lees meer
 • Sloop Mechelse Veilingen
  17/02/2020
  Sloop Mechelse Veilingen

  Verwoestende brand

  Op 2 Februari legde een hevige brand de 3 hectare loodsen van de Mechelse Veilingen in as. Maar liefst 140 brandweermannen moesten de vlammenzee onder controle zien te krijgen. 50.000 houten paletten, 1,4 miljoen plastic kisten en 1,1 miljoen kartonnen doezen moesten eraan geloven. De schade loopt in de miljoenen euro's.  Lees meer

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

Contacteer ons