top of page

Weerts - Bierset

Ontdek Onze Bijdrage aan Cargo City West - Een Staaltje van Efficiëntie en Duurzaamheid

We zijn verheugd om onze betrokkenheid bij het opwindende Cargo City West-project aan te kondigen, een locatie die niet alleen strategisch gelegen is naast de luchthaven van Luik, maar ook een toonbeeld van moderniteit, efficiëntie en duurzaamheid belichaamt.

Met zijn gunstige ligging in het hart van Europa biedt Cargo City West ongeëvenaarde multimodale toegankelijkheid. Dit project zal ruimte bieden aan maar liefst 250.000 m² aan magazijnfaciliteiten en 14.900 m² kantoorruimte, met een extra 50.000 m² aan tussenverdieping. Deze indrukwekkende omvang zal niet alleen de regionale logistiek versterken, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de economische groei.

Wij mogen maar liefst op 370 000m² grondwerken en wegingswerken uitvoeren voor hun logistieke uitbreiding. 370 000m² zijn zo een 37 hectare. Wat moet u zich daarbij voorstellen. Dat is dus de grote van ongeveer 51 voetbalvelden.

Wat maakt Cargo City West nog opmerkelijker, is zijn toewijding aan duurzaamheid. Het project omvat een scala aan milieuvriendelijke initiatieven, waaronder het hergebruik van water, zonnepanelen, slimme LED-verlichting, EV-laadstations, warmteterugwinning en warmtepompen. Deze inspanningen hebben ertoe geleid dat Cargo City West wordt bekroond met het prestigieuze BREEAM-uitmuntendheidscertificaat, wat aantoont dat het project voldoet aan de hoogste normen van milieuprestaties en duurzaamheid.

Bovendien biedt Cargo City West een ongeëvenaarde bereikbaarheid, met directe toegang tot snelwegen, spoorwegen, luchthaven en binnenwaterwegen, waardoor het een ideale hub wordt voor internationale handel en logistiek.

Wij als Croes NV zijn trots om betrokken te zijn bij de realisatie van Cargo City West. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit zullen bijdragen aan het succes van dit baanbrekende project. We kijken ernaar uit om de voortgang van Cargo City West met u te delen en blijven ons inzetten voor innovatieve oplossingen die de logistieke sector transformeren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.


Comments


bottom of page