top of page

Croes als belangrijke partner in de ontwikkeling van Brucargo Centraal.


Wij als Croes NV zijn verheugd om onze betrokkenheid bij het prestigieuze project van Brucargo Centraal aan te kondigen. We zullen een reeks essentiële taken uitvoeren om de realisatie van dit ultramoderne logistieke complex mogelijk te maken. Dit doen wij in opdracht van Cordeel.


Met een indrukwekkende grote van +/- 80.000m² aan terrein(dit zijn dus ongeveer 11 volledige voetbalvelden), inclusief 37.000m² gebouwen, 25.500m² buitenverharding en 15.000m² groenzones, is Brucargo Centraal een opmerkelijk project dat de logistieke capaciteit van Brussels Airport zal vergroten. Onze bijdrage omvat een breed scala aan diensten, waaronder rioleringswerken, de installatie van putten, ondergrondse infiltratiekratten, funderingen, asfaltbeton, klinkers en grasdallen.


Door onze expertise in te zetten voor dit ambitieuze project, dragen we bij aan de modernisering, innovatie en duurzaamheid die centraal staan in de visie van Brussels Airport Company. Onze focus op hoogwaardige uitvoering en efficiënte samenwerking zal bijdragen aan het succes van het project en de realisatie van een state-of-the-art logistiek complex dat voldoet aan de hoogste normen.


Er zullen 3 gebouwen op geplaatst worden, Brussels Airport is blij dat ze nu al hun 5 toekomstige gebruikers gevonden hebben. Ze zijn blij te vertellen dat DSV, Deny Cargo, Hazgo, EV Cargo en Nippon express de 5 gebruikers zijn van hun 3 toekomstige gebouwen. Dit zijn al partners van Bussels Airport, sommigen zijn al jaren partners van hun en willen hun werk hier verder uitbouwen.


Als Croes NV zijn we trots om deel uit te maken van dit baanbrekende project en kijken we ernaar uit om onze expertise en toewijding te tonen terwijl we bijdragen aan de ontwikkeling van Brucargo Centraal.


Binnenkort nog meer foto’s/video’s.

Comments


bottom of page